| Rinkimai 2010 | |
|
+5HighwayLover10 DialSquare. ignas1999 Pizza Peng Liūtas 9 posters |
Autorius | Pranešimas |
---|
Liūtas Administratorius
Įspėjimai : Pranešimai : 3800 Forumo coinsai : 738 Forumo cashai : 13 Taškai : Pareigos : Administratorius Užsiregistruota : 2009-01-24 Pasiekimo taškai : 2885
| Temos pavadinimas: Rinkimai 2010 Tr. 29 12 2010, 15:15 | |
| # Mano mėgstamiausias įžymus pingvinas yra... # Mano mėgstamiausias Penguin Band narys yra... # Mano mėgstamiausias užsiėmimas yra... [žaisti žaidimus/dekoruoti iglą ir pan.] # Mano mėgstamiausias puflis yra... # Mano nuomone, geriausias vakarėlis yra... # Mano nuomone, geriausia teatro tema yra... # Mano mėgstamiausias katalogas yra... # Mano nuomone, geriausia muzika skambėjo per... vakarėlio pavadinimas # Mano nuomone, geriausia muzika skambėjo per... teatro temos pavadinimas # Labiausiai laukdavau... [vakarėlių, katalogų ir pan.] # Metų įvykis... [antspaudų atsiradimas/lietus/naujas laikraščio dizainas ir pan.] # Mano mėgstamiausias žaidimas yra... # Mano mėgstamiausias kambarys yra... # Mano nuomone, prasčiausias vakarėlis yra...
Po daugtaškio įrašykite savo nominantą.
Trys. Du. Vienas.
BALSAVIMĄ PRADEDAM. :)
Paskutinį kartą redagavo Liootas, Št. 22 01 2011, 11:59. Redaguota 2 kartus(ų) | |
|
| |
Pizza Peng Senbuvis
Įspėjimai : Pranešimai : 2618 Forumo coinsai : 143 Forumo cashai : 3 Taškai : Užsiregistruota : 2009-05-20 Pasiekimo taškai : 453
| Temos pavadinimas: Re: Rinkimai 2010 Tr. 29 12 2010, 16:44 | |
| # Mano mėgstamiausias įžymus pingvinas yra... Rockhopper # Mano mėgstamiausias Penguin Band narys yra... G Bilie # Mano mėgstamiausias užsiėmimas yra... [žaisti žaidimus/dekoruoti iglą ir pan.] dekoruoti iglą # Mano mėgstamiausias puflis yra... raudonasis # Mano nuomone, geriausias vakarėlis yra... Music Jam # Mano nuomone, geriausia teatro tema yra... Penguins that time forgot # Mano mėgstamiausias katalogas yra... Penguin Style # Mano nuomone, geriausia muzika skambėjo per... Music Jam # Labiausiai laukdavau... Vakarėlių # Metų įvykis...antspaudų atsiradimas # Mano mėgstamiausias žaidimas yra... Bean Counters # Mano mėgstamiausias kambarys yra... Coffee Shop # Mano nuomone, prasčiausias vakarėlis yra... Holiday Party :// | |
|
| |
ignas1999 Myliu puflius!
Įspėjimai : Pranešimai : 1108 Amžius : 25 Pingvino vardas : ignutis1,givozauras,
Forumo coinsai : 579 Forumo cashai : 5 Taškai : Užsiregistruota : 2010-04-04 Pasiekimo taškai : 378
| Temos pavadinimas: Re: Rinkimai 2010 Tr. 29 12 2010, 17:19 | |
|
# Mano mėgstamiausias įžymus pingvinas yra...sensei;] # Mano mėgstamiausias Penguin Band narys yra...franky # Mano mėgstamiausias užsiėmimas yra... [žaisti žaidimus/dekoruoti iglą ir pan.] zaisti cjw # Mano mėgstamiausias puflis yra...orange # Mano nuomone, geriausias vakarėlis yra...medieval # Mano nuomone, geriausia teatro tema yra...space adventure # Mano mėgstamiausias katalogas yra...rubu # Mano nuomone, geriausia muzika skambėjo per... vakarėlio pavadinimas music jam # Mano nuomone, geriausia muzika skambėjo per... teatro temos pavadinimas ruby and the ruby # Mano mėgstamiausias katalogas yra...rubu # Labiausiai laukdavau... [vakarėlių, katalogų ir pan.]vakareliu # Metų įvykis... [antspaudų atsiradimas/lietus/naujas laikraščio dizainas ir pan.]cave atsiradimas # Mano mėgstamiausias žaidimas yra...cjw # Mano mėgstamiausias kambarys yra...iglas # Mano nuomone, prasčiausias vakarėlis yra...puffle party 2010 | |
|
| |
Liūtas Administratorius
Įspėjimai : Pranešimai : 3800 Forumo coinsai : 738 Forumo cashai : 13 Taškai : Pareigos : Administratorius Užsiregistruota : 2009-01-24 Pasiekimo taškai : 2885
| Temos pavadinimas: Re: Rinkimai 2010 Tr. 29 12 2010, 17:31 | |
| # Mano mėgstamiausias įžymus pingvinas yra Sensei # Mano mėgstamiausias Penguin Band narys yra Franky # Mano mėgstamiausias užsiėmimas yra apsipirkti # Mano mėgstamiausias puflis yra juodas # Mano nuomone, geriausias vakarėlis yra Music Jam # Mano nuomone, geriausia teatro tema yra Space Adventure: Planet Y # Mano mėgstamiausias katalogas yra Penguin Style # Mano nuomone, geriausia muzika skambėjo per Holiday Party # Mano nuomone, geriausia muzika skambėjo per... Quest for the Golden Puffle # Labiausiai laukdavau vakarėlių # Metų įvykis: lietus # Mano mėgstamiausias žaidimas yra C-J Water # Mano mėgstamiausias kambarys yra Water Dojo # Mano nuomone, prasčiausio vakarėlio NĖRA. :) | |
|
| |
DialSquare. Labai aktyvus forumietis
Įspėjimai : Pranešimai : 1231 Amžius : 27 Forumo coinsai : 727 Forumo cashai : 6 Taškai : Užsiregistruota : 2009-08-17 Pasiekimo taškai : 419
| Temos pavadinimas: Re: Rinkimai 2010 Tr. 29 12 2010, 17:43 | |
| # Mano mėgstamiausias įžymus pingvinas yra... Sensei # Mano mėgstamiausias Penguin Band narys yra... Franky # Mano mėgstamiausias užsiėmimas yra... švęsti vakarėlius # Mano mėgstamiausias puflis yra... žalias # Mano nuomone, geriausias vakarėlis yra... The Fair # Mano nuomone, geriausia teatro tema yra... Ruby and the ruby # Mano mėgstamiausias katalogas yra... penguin style # Mano nuomone, geriausia muzika skambėjo per... the fair # Mano nuomone, geriausia muzika skambėjo per... Ruby and the ruby # Labiausiai laukdavau... vakarėlių # Metų įvykis... antspaudų atsiradimas # Mano mėgstamiausias žaidimas yra... Cart Surfer # Mano mėgstamiausias kambarys yra... Plaza # Mano nuomone, prasčiausias vakarėlis yra... mountain expedition. | |
|
| |
HighwayLover10 Paslaugiausias Forumietis.
Įspėjimai : Pranešimai : 1148 Amžius : 24 Pingvino vardas : LaimaSucks
Forumo coinsai : 280 Forumo cashai : 12 Taškai : Užsiregistruota : 2009-02-21 Pasiekimo taškai : 207
| Temos pavadinimas: Re: Rinkimai 2010 Kv. 30 12 2010, 13:45 | |
| # Mano mėgstamiausias įžymus pingvinas yra... Sensei # Mano mėgstamiausias Penguin Band narys yra... Franky # Mano mėgstamiausias užsiėmimas yra... Dekoruoti iglą # Mano mėgstamiausias puflis yra... Baltas # Mano nuomone, geriausias vakarėlis yra... Puffle Party 2010 # Mano nuomone, geriausia teatro tema yra... Ruby and the ruby # Mano mėgstamiausias katalogas yra... Penguin style # Mano nuomone, geriausia muzika skambėjo per... Puffle Party 2010 # Mano nuomone, geriausia muzika skambėjo per... Ruby and the Ruby # Labiausiai laukdavau... Vakarėlių # Metų įvykis... Lietus. # Mano mėgstamiausias žaidimas yra... Card-Jitsu Water. # Mano mėgstamiausias kambarys yra... Nightclub # Mano nuomone, prasčiausias vakarėlis yra... Island Adventure Party :\
| |
|
| |
Mike95759 Naujas forumietis
Pranešimai : 40 Amžius : 74 Forumo coinsai : 109 Forumo cashai : 2 Taškai : Užsiregistruota : 2010-06-15 Pasiekimo taškai : 32
| Temos pavadinimas: Re: Rinkimai 2010 Kv. 30 12 2010, 15:38 | |
| Čia Liepė Gintarytė Man Idėti Už Ją Ji Man Atsiuntė El.Paštu Nes Ji Užblokuota Mėnesiui Iki Sausio 27 # Mano mėgstamiausias įžymus pingvinas yra... Rockhopper # Mano mėgstamiausias Penguin Band narys yra... G Billy # Mano mėgstamiausias užsiėmimas yra... [žaisti žaidimus/dekoruoti iglą ir pan.] užsidirbti coinsus xD # Mano mėgstamiausias puflis yra... Rožinis # Mano nuomone, geriausias vakarėlis yra... The Fair # Mano nuomone, geriausia teatro tema yra... Space Adventure. Planet Y # Mano mėgstamiausias katalogas yra... Penguin Style # Mano nuomone, geriausia muzika skambėjo per... vakarėlio pavadinimas Halloween # Mano nuomone, geriausia muzika skambėjo per... teatro temos pavadinimas Quest Of The Golden Puflle # Labiausiai laukdavau... [vakarėlių, katalogų ir pan.] Vakarėlių # Metų įvykis... [antspaudų atsiradimas/lietus/naujas laikraščio dizainas ir pan.] Card Jitsu Water # Mano mėgstamiausias žaidimas yra... Pizzatron 3000 (ar kaip ten tas picų kepimo žaidimas vadinasi) # Mano mėgstamiausias kambarys yra... Pet Shop # Mano nuomone, prasčiausias vakarėlis yra... TUŠČIA | |
|
| |
Kibartas. Gary gerbėjas NAUJAS
Įspėjimai : Pranešimai : 986 Amžius : 25 Forumo coinsai : 613 Forumo cashai : 1 Taškai : Užsiregistruota : 2010-08-08 Pasiekimo taškai : 373
| Temos pavadinimas: Re: Rinkimai 2010 Pen. 31 12 2010, 08:03 | |
| # Mano mėgstamiausias įžymus pingvinas yra... Sensei # Mano mėgstamiausias Penguin Band narys yra... G Billy # Mano mėgstamiausias užsiėmimas yra... būti pizza parlor. # Mano mėgstamiausias puflis yra... Baltas # Mano nuomone, geriausias vakarėlis yra... Music Jam # Mano nuomone, geriausia teatro tema yra... Ruby and the ruby # Mano mėgstamiausias katalogas yra... Lapkričio Penguin Style # Mano nuomone, geriausia muzika skambėjo per... Music Jam # Mano nuomone, geriausia muzika skambėjo per... # Labiausiai laukdavau... Vakarėlių # Metų įvykis... antspaudų atsiradimas # Mano mėgstamiausias žaidimas yra... CJW # Mano mėgstamiausias kambarys yra... Pizza Parlor # Mano nuomone, prasčiausias vakarėlis yra...
| |
|
| |
Pamzik Pamzik.
Įspėjimai : Pranešimai : 947 Forumo coinsai : 505 Forumo cashai : 2 Taškai : Užsiregistruota : 2010-05-15 Pasiekimo taškai : 60
| Temos pavadinimas: Re: Rinkimai 2010 Sk. 02 01 2011, 06:36 | |
| # Mano mėgstamiausias įžymus pingvinas yra... Rockhopper # Mano mėgstamiausias Penguin Band narys yra... G Billy # Mano mėgstamiausias užsiėmimas yra... [žaisti žaidimus/dekoruoti iglą ir pan.] Dekoruoti iglą, dalyvauti vakarėlių pramogose. # Mano mėgstamiausias puflis yra... Baltas # Mano nuomone, geriausias vakarėlis yra... "Music Jam" # Mano nuomone, geriausia teatro tema yra... - # Mano mėgstamiausias katalogas yra... "Better Igloos" # Mano nuomone, geriausia muzika skambėjo per... Music Jam # Mano nuomone, geriausia muzika skambėjo per... - # Labiausiai laukdavau... [vakarėlių, katalogų ir pan.] vakarėlių # Metų įvykis... [antspaudų atsiradimas/lietus/naujas laikraščio dizainas ir pan.] štampai, vandens nindzės, lietus. # Mano mėgstamiausias žaidimas yra... nžn # Mano mėgstamiausias kambarys yra... Water Dojo # Mano nuomone, prasčiausias vakarėlis yra... NĖRA | |
|
| |
Liūtas Administratorius
| Temos pavadinimas: Re: Rinkimai 2010 Št. 22 01 2011, 10:16 | |
| Ups, šiek tiek užsitęsė... Tuoj bus rezultatai. ;D | |
|
| |
Gintare88 Gintare88
Įspėjimai : Pranešimai : 4497 Amžius : 24 Pingvino vardas : Gintare88. Forumo coinsai : NĖR 8D Forumo cashai : OVER 9000 Taškai : Užsiregistruota : 2009-07-02 Pasiekimo taškai : 208
| Temos pavadinimas: Re: Rinkimai 2010 Tr. 27 07 2011, 09:53 | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Temos pavadinimas: Re: Rinkimai 2010 | |
| |
|
| |
| Rinkimai 2010 | |
|