Club Penguin fanų forumas
|
|
| Rinkimai 2010 | |
|
+8Melynasis Mike95759 Liūtas HighwayLover10 ignas1999 Gintare88 Cipas99 Pizza Peng 12 posters | Autorius | Pranešimas |
---|
Pizza Peng Senbuvis
Įspėjimai : Pranešimai : 2618 Forumo coinsai : 143 Forumo cashai : 3 Taškai : Užsiregistruota : 2009-05-20 Pasiekimo taškai : 453
| Temos pavadinimas: Rinkimai 2010 Pir. 27 12 2010, 20:35 | |
| Rinkime 2010 metų nugalėtojus! Taigi štai ir nominacijos:
# Draugiškiausias forumietis, mano manymu yra... # Geriausias forumietis, mano manymu yra.. # Daugiausiai padedantis forumui (be administratorių ir moderatorių), mano nuomone yra... # Paslaugiausias forumietis, mano nuomone yra... # Linksmiausias forumietis, mano nuomone yra... # Neklaužada forumietis, mano nuomone yra... # Geriausio žurnalo leidėjas, mano nuomone yra... # Geriausios parduotuvės savininkas, mano nuomone yra... # Nuoširdžiausias forumietis, mano nuomone yra...
Po ", mano nuomone yra... " įrašykite forumiečio slapyvardį.
| |
| | | Svečias Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Rinkimai 2010 Pir. 27 12 2010, 21:04 | |
| Na pagaliau :) Prieš užpildydama paklausiu kelių dalykų n.n'' Galima palikti tuščius langelius? Galima už tą patį asmenį balsuoti kelis kartus? |
| | | Pizza Peng Senbuvis
Įspėjimai : Pranešimai : 2618 Forumo coinsai : 143 Forumo cashai : 3 Taškai : Užsiregistruota : 2009-05-20 Pasiekimo taškai : 453
| Temos pavadinimas: Re: Rinkimai 2010 Pir. 27 12 2010, 21:09 | |
| Galima, visgi, tavo teisė rinktis ;)
Aha, galima palikti tuščius laukelius. Bet max 1 :D | |
| | | Cipas99 Myliu Sportą.
Įspėjimai : Pranešimai : 936 Forumo coinsai : 488 Forumo cashai : 14 Taškai : Pareigos : Administratorė Užsiregistruota : 2010-08-08 Pasiekimo taškai : 243
| Temos pavadinimas: Re: Rinkimai 2010 Antr. 28 12 2010, 07:57 | |
| OMG AČIŪ AČIŪ AČIŪ...Pagaliau liuksišką darbą padariai :) | |
| | | Gintare88 Gintare88
Įspėjimai : Pranešimai : 4497 Amžius : 24 Pingvino vardas : Gintare88. Forumo coinsai : NĖR 8D Forumo cashai : OVER 9000 Taškai : Užsiregistruota : 2009-07-02 Pasiekimo taškai : 208
| Temos pavadinimas: Re: Rinkimai 2010 Antr. 28 12 2010, 10:12 | |
| # Draugiškiausias forumietis, mano manymu yra... Ingrida3 # Geriausias forumietis, mano manymu yra.. *Yelly~ # Daugiausiai padedantis forumui (be administratorių ir moderatorių), mano nuomone yra... Cipas99 # Paslaugiausias forumietis, mano nuomone yra... Cipas99 # Linksmiausias forumietis, mano nuomone yra... Dobis # Neklaužada forumietis, mano nuomone yra... Gintaryte, o jei negalima savęs, tai tada Dobis # Geriausio žurnalo leidėjas, mano nuomone yra... *Yelly~ # Geriausios parduotuvės savininkas, mano nuomone yra... Liootas # Nuoširdžiausias forumietis, mano nuomone yra... Ingrida3
P.S. Dėl šito darbo PingvinaiS, aš tave labai gerai vertinu, ačiū. | |
| | | ignas1999 Myliu puflius!
Įspėjimai : Pranešimai : 1108 Amžius : 25 Pingvino vardas : ignutis1,givozauras,
Forumo coinsai : 579 Forumo cashai : 5 Taškai : Užsiregistruota : 2010-04-04 Pasiekimo taškai : 378
| Temos pavadinimas: Re: Rinkimai 2010 Antr. 28 12 2010, 10:20 | |
| # Draugiškiausias forumietis, mano manymu yra...marija # Geriausias forumietis, mano manymu yra..marija # Daugiausiai padedantis forumui (be administratorių ir moderatorių), mano nuomone yra...cipas99 # Paslaugiausias forumietis, mano nuomone yra...liootas # Linksmiausias forumietis, mano nuomone yra...cherry # Neklaužada forumietis, mano nuomone yra...Gintarite # Geriausio žurnalo leidėjas, mano nuomone yra...Pingvinass # Geriausios parduotuvės savininkas, mano nuomone yra...liootas # Nuoširdžiausias forumietis, mano nuomone yra...marija | |
| | | Gintare88 Gintare88
Įspėjimai : Pranešimai : 4497 Amžius : 24 Pingvino vardas : Gintare88. Forumo coinsai : NĖR 8D Forumo cashai : OVER 9000 Taškai : Užsiregistruota : 2009-07-02 Pasiekimo taškai : 208
| Temos pavadinimas: Re: Rinkimai 2010 Antr. 28 12 2010, 10:28 | |
| Ignai, apie kurią mariją kalbi? | |
Įspėjimai : Pranešimai : 936 Forumo coinsai : 488 Forumo cashai : 14 Taškai : Pareigos : Administratorė Užsiregistruota : 2010-08-08 Pasiekimo taškai : 243
| Temos pavadinimas: Re: Rinkimai 2010 Antr. 28 12 2010, 10:43 | |
| # Draugiškiausias forumietis, mano manymu yra...Vilius # Geriausias forumietis, mano manymu yra..Pingvinass # Daugiausiai padedantis forumui (be administratorių ir moderatorių), mano nuomone yra... # Paslaugiausias forumietis, mano nuomone yra...Gal Cherry. # Linksmiausias forumietis, mano nuomone yra...Liootas # Neklaužada forumietis, mano nuomone yra...Gintarytė :D # Geriausio žurnalo leidėjas, mano nuomone yra...Nežinau # Geriausios parduotuvės savininkas, mano nuomone yra...Liootas # Nuoširdžiausias forumietis, mano nuomone yra...Marijuxe12 (jei taip rašosi )
Paskutinį kartą redagavo Cipas99, Antr. 28 12 2010, 15:01. Redaguota 2 kartus(ų) | |
| | | HighwayLover10 Paslaugiausias Forumietis.
Įspėjimai : Pranešimai : 1148 Amžius : 24 Pingvino vardas : LaimaSucks
Forumo coinsai : 280 Forumo cashai : 12 Taškai : Užsiregistruota : 2009-02-21 Pasiekimo taškai : 207
| Temos pavadinimas: Re: Rinkimai 2010 Antr. 28 12 2010, 10:47 | |
| # Draugiškiausias forumietis, mano manymu yra... Marijuxe12 # Geriausias forumietis, mano manymu yra.. Pingvinass # Daugiausiai padedantis forumui (be administratorių ir moderatorių), mano nuomone yra...Cipas99 # Paslaugiausias forumietis, mano nuomone yra... Liootas # Linksmiausias forumietis, mano nuomone yra... Traif # Neklaužada forumietis, mano nuomone yra... Dobis. # Geriausio žurnalo leidėjas, mano nuomone yra... Marijuxe12 # Geriausios parduotuvės savininkas, mano nuomone yra... ------------------------- Tuščia. # Nuoširdžiausias forumietis, mano nuomone yra... Cherry .
| |
| Temos pavadinimas: Re: Rinkimai 2010 Antr. 28 12 2010, 10:48 | |
| O Vilius dar lankosi ? Tada einu pakoreguoti biškiuką savo rinkimų lentelę :D | |
| | | Pizza Peng Senbuvis
| Temos pavadinimas: Re: Rinkimai 2010 Antr. 28 12 2010, 10:51 | |
| # Draugiškiausias forumietis, mano manymu yra... Marijuxe12 # Geriausias forumietis, mano manymu yra.. Liootas # Daugiausiai padedantis forumui (be administratorių ir moderatorių), mano nuomone yra... Cipas99 # Paslaugiausias forumietis, mano nuomone yra... Liootas # Linksmiausias forumietis, mano nuomone yra... Cherry # Neklaužada forumietis, mano nuomone yra... Gintaryte # Geriausio žurnalo leidėjas, mano nuomone yra... Marijuxe12 # Geriausios parduotuvės savininkas, mano nuomone yra... Liootas # Nuoširdžiausias forumietis, mano nuomone yra... -- | |
| | | Svečias Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Rinkimai 2010 Antr. 28 12 2010, 11:48 | |
| # Draugiškiausias forumietis, mano manymu yra...Algirdas :DD Joks tu man PingvyyyynąąSSSSSSSS :/// # Geriausias forumietis, mano manymu yra...Algirdas ;D Bent jau paskutiniu metu,tikrai padaręs pažangą :}} # Daugiausiai padedantis forumui (be administratorių ir moderatorių), mano nuomone yra...Cipas99 :] # Paslaugiausias forumietis, mano nuomone yra...Lioooooootas. # Linksmiausias forumietis, mano nuomone yra...Cherry ;] # Neklaužada forumietis, mano nuomone yra...Kadangi neliko buožgalviukų kaip *LP* tenka apsiriboti Gintaryte,kuri šiam forume ir toliau visiems valgo nervus.Tikėkimės,ateis laikas,ir ji pati tai pastebėjusi norės pradėti ką nors taisyti...Tikėkimės -.- # Geriausio žurnalo leidėjas, mano nuomone yra...Žurnalų pernelyg neskaitau ;] ---- # Geriausios parduotuvės savininkas, mano nuomone yra...Liootas. # Nuoširdžiausias forumietis, mano nuomone yra...gal..Vilius? |
| | | Svečias Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Rinkimai 2010 Antr. 28 12 2010, 12:30 | |
| # Draugiškiausias forumietis, mano manymu yra Vilius. # Geriausias forumietis, mano manymu yra Liootas. # Daugiausiai padedantis forumui (be administratorių ir moderatorių), mano nuomone yra Misteris iksas. # Paslaugiausias forumietis, mano nuomone yra Liootas. # Linksmiausias forumietis, mano nuomone yra Traif. # Neklaužada forumietis, mano nuomone yra... Buvo Lilekė. # Geriausio žurnalo leidėjas, mano nuomone yra... Neskaitau. # Geriausios parduotuvės savininkas, mano nuomone yra...Neperku. # Nuoširdžiausias forumietis, mano nuomone yra... Nors užmuškit, bet LovelyCat. |
| | | Liūtas Administratorius
Įspėjimai : Pranešimai : 3800 Forumo coinsai : 738 Forumo cashai : 13 Taškai : Pareigos : Administratorius Užsiregistruota : 2009-01-24 Pasiekimo taškai : 2885
| Temos pavadinimas: Re: Rinkimai 2010 Antr. 28 12 2010, 13:03 | |
| OMG O.o
Algirdai! ^^ Jėga :D
# Draugiškiausias forumietis, mano manymu yra Vilius # Geriausias forumietis, mano manymu yra Pingvinass # Daugiausiai padedančio forumui (be administratorių ir moderatorių), mano nuomone, NĖRA. # Paslaugiausias forumietis, mano nuomone yra Pingvinass # Linksmiausias forumietis, mano nuomone yra Traif # Neklaužada forumietis, mano nuomone yra Lileke # Geriausio žurnalo leidėjo, mano nuomone, NĖRA # Geriausios parduotuvės savininkas, mano nuomone yra Cherry # Nuoširdžiausias forumietis, mano nuomone yra Gintaryte. :) Nuoširdžiai išreiškia savo nuomonę. | |
| | | Liūtas Administratorius
Įspėjimai : Pranešimai : 3800 Forumo coinsai : 738 Forumo cashai : 13 Taškai : Pareigos : Administratorius Užsiregistruota : 2009-01-24 Pasiekimo taškai : 2885
| Temos pavadinimas: Re: Rinkimai 2010 Antr. 28 12 2010, 13:29 | |
| Beje, rinkimai truks LYGIAI savaitę. :)
Sekmadienis - paskutinė diena balsavimui.
Pirmadienį laukite rezultatų. :> | |
| | | Svečias Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Rinkimai 2010 Antr. 28 12 2010, 13:44 | |
| Sausio 3 rezultatai?Umaga.Dar viena proga laukt savo gimtadienio ...xD :DD :}} |
| | | Mike95759 Naujas forumietis
Pranešimai : 40 Amžius : 74 Forumo coinsai : 109 Forumo cashai : 2 Taškai : Užsiregistruota : 2010-06-15 Pasiekimo taškai : 32
| Temos pavadinimas: Re: Rinkimai 2010 Antr. 28 12 2010, 14:40 | |
| # Draugiškiausias forumietis, mano manymu yra Gintarytė # Geriausias forumietis, mano manymu yra Liootas # Daugiausiai padedantis forumui (be administratorių ir moderatorių), mano nuomone yra Cipas99 # Paslaugiausias forumietis, mano nuomone yra Gintarytė # Linksmiausias forumietis, mano nuomone yra Traif # Neklaužada forumietis, mano nuomone yra Pingvinass # Geriausio žurnalo leidėjas, mano nuomone yra Gintarytė # Geriausios parduotuvės savininkas, mano nuomone yra Liootas # Nuoširdžiausias forumietis, mano nuomone yra Gintarytė
Paskutinį kartą redagavo Mike95759, Kv. 30 12 2010, 13:12. Redaguota 1 kartą | |
| | | Melynasis Naujas forumietis
Pranešimai : 24 Amžius : 24 Pingvino vardas : Melynasis raudonos spalvos,laimejes juoda juosta ant kaktos,taip pat juoda dirza,gali vykditi misijas.
Kietasis123 mano antrasis pingvinas,raudonos spalvos,su akinukais,yra issprendes visas misijas,turi zalia dirza. Forumo coinsai : 124 Forumo cashai : 2 Taškai : Užsiregistruota : 2010-11-02 Pasiekimo taškai : 23
| Temos pavadinimas: Re: Rinkimai 2010 Antr. 28 12 2010, 17:14 | |
| # Draugiškiausias forumietis, mano manymu yra... # Geriausias forumietis, mano manymu yra..Liootas # Daugiausiai padedantis forumui (be administratorių ir moderatorių), mano nuomone yra...Nera ?? # Paslaugiausias forumietis, mano nuomone yra...Nezinau ?? # Linksmiausias forumietis, mano nuomone yra...Liootas # Neklaužada forumietis, mano nuomone yra...Lileke # Geriausio žurnalo leidėjas, mano nuomone yra...Pingvinass # Geriausios parduotuvės savininkas, mano nuomone yra...Cherry # Nuoširdžiausias forumietis, mano nuomone yra...Gintaryte mano nuomones | |
| | | DialSquare. Labai aktyvus forumietis
Įspėjimai : Pranešimai : 1231 Amžius : 27 Forumo coinsai : 727 Forumo cashai : 6 Taškai : Užsiregistruota : 2009-08-17 Pasiekimo taškai : 419
| Temos pavadinimas: Re: Rinkimai 2010 Antr. 28 12 2010, 17:46 | |
| # Draugiškiausias forumietis, mano manymu yra... Liootas # Geriausias forumietis, mano manymu yra.. Marijuxe12 # Daugiausiai padedantis forumui (be administratorių ir moderatorių), mano nuomone yra... nėra. # Paslaugiausias forumietis, mano nuomone yra... Liootas # Linksmiausias forumietis, mano nuomone yra... Traif # Neklaužada forumietis, mano nuomone yra... Gintarytė # Geriausio žurnalo leidėjas, mano nuomone yra... ........ nežinau # Geriausios parduotuvės savininkas, mano nuomone yra.. irgi nežinau # Nuoširdžiausias forumietis, mano nuomone yra... gal Pingvinass? | |
| | | Kibartas. Gary gerbėjas NAUJAS
Įspėjimai : Pranešimai : 986 Amžius : 25 Forumo coinsai : 613 Forumo cashai : 1 Taškai : Užsiregistruota : 2010-08-08 Pasiekimo taškai : 373
| Temos pavadinimas: Re: Rinkimai 2010 Tr. 29 12 2010, 10:16 | |
| : ) Grįžau į forumą po kelių dienų atosotogų... Nu, ždž: mano nuomonė ;D:
Draugiškiausias forumietis, mano manymu yra... Liootas galbūt. : D # Geriausias forumietis, mano manymu yra.. Manau, kad.. Hm... Pingvinass... (:)) # Daugiausiai padedantis forumui (be administratorių ir moderatorių), mano nuomone yra... Cipas99 # Paslaugiausias forumietis, mano nuomone yra... Nu, tai gal gi Pingvinass... : D
# Linksmiausias forumietis, mano nuomone yra... Liootas. # Neklaužada forumietis, mano nuomone yra... Gintaryte. (xD) # Geriausio žurnalo leidėjas, mano nuomone yra... Manau, kad... Marijuxe12 # Geriausios parduotuvės savininkas, mano nuomone yra... Cipas99 # Nuoširdžiausias forumietis, mano nuomone yra... Neįsivaizduoju... x)
| |
| | | nokia n73 Cadence gerbėjas (-a)
Pranešimai : 146 Amžius : 26 Pingvino vardas : Mindaugelis Forumo coinsai : - Forumo cashai : - Taškai : Užsiregistruota : 2010-08-08 Pasiekimo taškai : 75
| Temos pavadinimas: Re: Rinkimai 2010 Tr. 29 12 2010, 18:13 | |
| # Draugiškiausias forumietis, mano manymu yra... Pingvinass # Geriausias forumietis, mano manymu yra.. Pingvinass # Daugiausiai padedantis forumui (be administratorių ir moderatorių), mano nuomone yra... Dobis # Paslaugiausias forumietis, mano nuomone yra... Pingvinass # Linksmiausias forumietis, mano nuomone yra... Pingvinass # Neklaužada forumietis, mano nuomone yra... Gintaryte (taippat ji tinka i durniausia forumieti) # Geriausio žurnalo leidėjas, mano nuomone yra... Dobis # Geriausios parduotuvės savininkas, mano nuomone yra... Dobis # Nuoširdžiausias forumietis, mano nuomone yra... Pingvinass | |
| | | Pamzik Pamzik.
Įspėjimai : Pranešimai : 947 Forumo coinsai : 505 Forumo cashai : 2 Taškai : Užsiregistruota : 2010-05-15 Pasiekimo taškai : 60
| Temos pavadinimas: Re: Rinkimai 2010 Sk. 02 01 2011, 06:46 | |
| # Draugiškiausias forumietis, mano manymu yra... Pingvinass # Geriausias forumietis, mano manymu yra.. Liootas # Daugiausiai padedantis forumui (be administratorių ir moderatorių), mano nuomone yra... Cipas99 # Paslaugiausias forumietis, mano nuomone yra... Cipas99 # Linksmiausias forumietis, mano nuomone yra... Cipas99 # Neklaužada forumietis, mano nuomone yra... Gintaryte # Geriausio žurnalo leidėjas, mano nuomone yra... Pingvinass # Geriausios parduotuvės savininkas, mano nuomone yra... Cipas99 # Nuoširdžiausias forumietis, mano nuomone yra... Liootas | |
| | | Sponsored content
| Temos pavadinimas: Re: Rinkimai 2010 | |
| |
| | | | Rinkimai 2010 | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume
| |
| |
| |
|