| Sveiki, pingvinai! | |
|
|
Autorius | Pranešimas |
---|
Aunt Arctic Aunt Arctic
Įspėjimai : Pranešimai : 23 Taškai : Užsiregistruota : 2009-03-27 Pasiekimo taškai : 27
| Temos pavadinimas: Sveiki, pingvinai! Št. 27 03 2010, 14:15 | |
| Ei, aš jau čia! Atvykau į forumą tik dabar, nors Penguin Play Awards prasidėjo jau daugiau nei prieš savaitę. Labai jūsų atsiprašau už pavėlavimą, negalėjau anksčiau atvykti. Taigi papasakokite, kaip jums sekasi? Girdėjau, neseniai Rockhopper pas jus lankėsi :): Man sekasi gerai, kaip žinote, vis dar leidžiu laikraštį, imu interviu iš įvairių pingvinų...O dabar, kai apdovanojimai, atsirado dar daugiau darbo...O kalbant apie apdovanojimus, už kokias temas jūs balsavote? Papasakokite, man įdomu sužinoti :) O dovanėlė jau greit :) | |
|
| |
Cadence Cadene
Pranešimai : 27 Pingvino vardas : Cadence Taškai : Užsiregistruota : 2009-03-27 Pasiekimo taškai : 39
| Temos pavadinimas: Re: Sveiki, pingvinai! Št. 27 03 2010, 14:27 | |
| O, sveika, Aunt Arctic, kaip tau sekas? :) Išėjo taip, kad mes abi tuo pačiu metu į forumą atvykome :) Gal girdėjai, kodėl Penguin Band neatvyko? | |
|
| |
DialSquare. Labai aktyvus forumietis
Įspėjimai : Pranešimai : 1231 Amžius : 27 Forumo coinsai : 727 Forumo cashai : 6 Taškai : Užsiregistruota : 2009-08-17 Pasiekimo taškai : 419
| Temos pavadinimas: Re: Sveiki, pingvinai! Št. 27 03 2010, 15:34 | |
| Labas Aunt Arctic. Sekasi mums puikiai (bent jau man xD) Už kokias temas tu balsavai? Beje ačiū už "Background", nes buvau tave sutikęs. ;) Sėkmės rašant laikraštį. :) | |
|
| |
Liūtas Administratorius
Įspėjimai : Pranešimai : 3800 Forumo coinsai : 738 Forumo cashai : 13 Taškai : Pareigos : Administratorius Užsiregistruota : 2009-01-24 Pasiekimo taškai : 2885
| Temos pavadinimas: Re: Sveiki, pingvinai! Št. 27 03 2010, 15:59 | |
| Sveika, Aunt Arctic :)
Šaunuolė, nes leidi tokį nuostabų laikraštį :) Esu leidęs laikraštį ir žinau kaip sunku... Tad linkiu sėkmės jį leidžiant ^^
P.S. Best Play - Ruby And The Ruby Best Costumes - Underwater Adventure Best Music - Underwater Adventure Best Set - Ruby And The Ruby Best Special Effects - Quest For The Golden Puffle | |
|
| |
Aunt Arctic Aunt Arctic
Įspėjimai : Pranešimai : 23 Taškai : Užsiregistruota : 2009-03-27 Pasiekimo taškai : 27
| Temos pavadinimas: Re: Sveiki, pingvinai! Št. 27 03 2010, 18:11 | |
| Dėkui, dėkui, liootai, už pagyrimus :) Štai ta dovanėlė, kurios laukėte: | |
|
| |
wile10 Myliu puflius!
Pranešimai : 489 Amžius : 27 Pingvino vardas : wile10 Forumo coinsai : 359 Forumo cashai : - Taškai : Užsiregistruota : 2009-07-17 Pasiekimo taškai : 402
| Temos pavadinimas: Re: Sveiki, pingvinai! Sk. 28 03 2010, 12:49 | |
| Labas Aunt Arctic ^.^ Man sekasi gerai :) Ačiū už dovaną :) Pritariu Liootui, tikrai nuostabus laikraštis!
Na o balsavau taip:
Best Play: Ruby And The Ruby ^_^ Best Costumes: Fairy Fables Best Music: Underwater Adventure Best Effects: Ruby And The Ruby Best Set: Quest For The Golden Puffle | |
|
| |
Deimantas Administratorius
Įspėjimai : Pranešimai : 3600 Amžius : 27 Pingvino vardas : Deima1 Forumo coinsai : 213 Forumo cashai : 10 Taškai : Pareigos : Administratorius. Užsiregistruota : 2008-04-22 Pasiekimo taškai : 2563
| Temos pavadinimas: Re: Sveiki, pingvinai! Pir. 29 03 2010, 07:01 | |
| Aš balsavau taip: Best Play:Ruby And The Ruby, Best Costumes:Underwater Adventure, Best Music:Quest for the Golden Puffle, Best efects:Squidzoid vs Shadow Guy and Gamma Gal Best Set:Underwater Adventure. | |
|
| |
Sponsored content
| Temos pavadinimas: Re: Sveiki, pingvinai! | |
| |
|
| |
| Sveiki, pingvinai! | |
|