Temos pavadinimas: Re: Čiatas, Džekis Čiatas, arba išliek pyktį tema (21) Tr. 02 05 2012, 06:57
nu vyrukas pervede 2k usd tam, kad nupirkciau jam ir sau iphone 4s bet nieko neisejo tai liko pas mane 2k usd ir iki limito beveik bet ka pirkt galejau :D bet spejau tik memba ir 2 card jitsu kortu dezutes. nupirkciau ir tau, bet tai dabar ten -190usd nes vogtus pinigus man vede :D
Temos pavadinimas: Re: Čiatas, Džekis Čiatas, arba išliek pyktį tema (21) Tr. 02 05 2012, 18:49
igniukas01 rašo:
nu vyrukas pervede 2k usd tam, kad nupirkciau jam ir sau iphone 4s bet nieko neisejo tai liko pas mane 2k usd ir iki limito beveik bet ka pirkt galejau :D bet spejau tik memba ir 2 card jitsu kortu dezutes. nupirkciau ir tau, bet tai dabar ten -190usd nes vogtus pinigus man vede :D
Paskutinį kartą redagavo DialSquare., Pir. 17 02 2020, 11:18. Redaguota 1 kartą
Temos pavadinimas: Re: Čiatas, Džekis Čiatas, arba išliek pyktį tema (21) Kv. 03 05 2012, 07:12
DialSquare. rašo:
igniukas01 rašo:
Tu mėgsti neatsargiai žaist.
Aj ka jie man padarytu? :D Jei prisip*stu tai pasakyciau, kad kaskas vogtus pinigus pervede man nezinant ir issisukciau kaip nors.
Temos pavadinimas: Re: Čiatas, Džekis Čiatas, arba išliek pyktį tema (21) Kv. 03 05 2012, 15:21
Sorry ,bet netikiu :D Tai bent jau pasakyk kaip pervedė pinigus ? Kaip internet goods ar kažkas panašiai ? Jei taip manatrodo juos gali atsiimti ,tik reikia paypalui laišką parašyt.Ir šiaip jei užlimitino tave net nežinau ar gausi card jitsu kortas, nes žmogus kuris gavo manatrodo negaus pinigų kol atsilimitinsi.
Temos pavadinimas: Re: Čiatas, Džekis Čiatas, arba išliek pyktį tema (21) Pen. 04 05 2012, 09:18
Cipas99 rašo:
Sorry ,bet netikiu :D Tai bent jau pasakyk kaip pervedė pinigus ? Kaip internet goods ar kažkas panašiai ? Jei taip manatrodo juos gali atsiimti ,tik reikia paypalui laišką parašyt.Ir šiaip jei užlimitino tave net nežinau ar gausi card jitsu kortas, nes žmogus kuris gavo manatrodo negaus pinigų kol atsilimitinsi.
rasiau laiska per ebay ir klausiau ar gavo pinigus tai sake gavo ir jau issiunte. kaip ka atsiunte nepamenu man rodos gift P.s man paypal'o ss padaryt? :D
Temos pavadinimas: Re: Čiatas, Džekis Čiatas, arba išliek pyktį tema (21) Pen. 04 05 2012, 15:44
igniukas01 rašo: nu vyrukas pervede 2k usd tam, kad nupirkciau jam ir sau iphone 4s bet nieko neisejo tai liko pas mane 2k usd ir iki limito beveik bet ka pirkt galejau :D bet spejau tik memba ir 2 card jitsu kortu dezutes. nupirkciau ir tau, bet tai dabar ten -190usd nes vogtus pinigus man vede :D
Tai tipo jis tau pervedė 2K ? Kad tu nusipirktum iphone ir jis nusipirktu iphone ?
Tai kaip dafuq liko tik -190USD ?
Vnž kuo toliau tuo labiau netikiu :D O su -190USD daryk nuotraukas jei reikia :D Pas mano tėva buvo -500USD tai man labai nesvarbu. (Pas ji buvo todėl ,kad ten kažkas megino atsigražint jam pervestus pinigus.)
Temos pavadinimas: Re: Čiatas, Džekis Čiatas, arba išliek pyktį tema (21) Pen. 04 05 2012, 18:38
Cipas99 rašo:
igniukas01 rašo: nu vyrukas pervede 2k usd tam, kad nupirkciau jam ir sau iphone 4s bet nieko neisejo tai liko pas mane 2k usd ir iki limito beveik bet ka pirkt galejau :D bet spejau tik memba ir 2 card jitsu kortu dezutes. nupirkciau ir tau, bet tai dabar ten -190usd nes vogtus pinigus man vede :D
Tai tipo jis tau pervedė 2K ? Kad tu nusipirktum iphone ir jis nusipirktu iphone ?
Tai kaip dafuq liko tik -190USD ?
Vnž kuo toliau tuo labiau netikiu :D O su -190USD daryk nuotraukas jei reikia :D Pas mano tėva buvo -500USD tai man labai nesvarbu. (Pas ji buvo todėl ,kad ten kažkas megino atsigražint jam pervestus pinigus.)
nu taigi sakau, kad nelegaliai gauti pinigai buvo isleidau pinigu 100usd, o kiti nuejo nes paypalas tam vyrui grazino tuos pinigus ir uz vedima lb daug nusieme tai ir gavos -190 tai ko cia nesuprast? va viskas matos: kas netiki
Temos pavadinimas: Re: Čiatas, Džekis Čiatas, arba išliek pyktį tema (21) Pir. 07 05 2012, 06:24
Nesenai žiūrėjau Hunger Games kine kaaai patiko <33 Dabar kai su klasiokę per kūno kulturą ten žaidžiam žaidimą panašų į kvadratą rėkiam HUNGERGAAMES :D
Svečias Svečias
Temos pavadinimas: Re: Čiatas, Džekis Čiatas, arba išliek pyktį tema (21) Pir. 07 05 2012, 10:59
Cipas99 rašo:
Nesenai žiūrėjau Hunger Games kine kaaai patiko <33 Dabar kai su klasiokę per kūno kulturą ten žaidžiam žaidimą panašų į kvadratą rėkiam HUNGERGAAMES :D
Temos pavadinimas: Re: Čiatas, Džekis Čiatas, arba išliek pyktį tema (21) Pir. 07 05 2012, 12:34
Aš tai jau senokai mačiau, pirmą dieną kai rodė Lietuvoj, man irgi labai patiko. Buvo kelios juokingos vietos tarkim:
Kai Efė pyko ant Ketnės, kad ji paleido strėlę į teisėjus, o įėjęs Heimičas ją pagyrė. :D Arba kai Ru Ketnei sakė: "Ar tai tiesa??" "Kas??" "Tu ir jis..." :DDD
Temos pavadinimas: Re: Čiatas, Džekis Čiatas, arba išliek pyktį tema (21) Pir. 07 05 2012, 13:49
Na man tik buvo juokinga ,kai klasiokas apsiverkė kai tą Ru mirė :D
Ai dar juokinga buvo kai tą 'Catniss' [Nežinau lietuviškai jų vardu] pasibučiavo su 'Peeta' tam griūvį ir paskui ten atsiuntė jiems sriuba ir rašo 'You call that a kiss?' :DD
Svečias Svečias
Temos pavadinimas: Re: Čiatas, Džekis Čiatas, arba išliek pyktį tema (21) Pir. 07 05 2012, 14:19
Cipas99 rašo:
Na man tik buvo juokinga ,kai klasiokas apsiverkė kai tą Ru mirė :D
Ai dar juokinga buvo kai tą 'Catniss' [Nežinau lietuviškai jų vardu] pasibučiavo su 'Peeta' tam griūvį ir paskui ten atsiuntė jiems sriuba ir rašo 'You call that a kiss?' :DD
Vistiek man geriausia buvo, kai mama sakė katinui: "Vistiek tave suvalgysiu" ;D
Temos pavadinimas: Re: Čiatas, Džekis Čiatas, arba išliek pyktį tema (21) Pir. 07 05 2012, 15:51
Enrikai, man irgi ten buvo juokinga, tik jau primiršau. : D Gabija, Katniss - Ketnė, Peeta - Pitas ir pan. Dabar prisiminiau, jo, man ten irgi patiko. : DDDDD