Rinkime 2011 metų pirmo pusmečio nugalėtojus! Taigi štai ir nominacijos:
# Draugiškiausias forumietis, mano manymu yra... # Geriausias forumietis, mano manymu yra.. # Daugiausiai padedantis forumui (be administratorių ir moderatorių), mano nuomone yra... # Paslaugiausias forumietis, mano nuomone yra... # Linksmiausias forumietis, mano nuomone yra... # Neklaužada forumietis, mano nuomone yra... # Geriausio žurnalo leidėjas, mano nuomone yra... # Geriausios parduotuvės savininkas, mano nuomone yra... # Nuoširdžiausias forumietis, mano nuomone yra... # Taisiklingiausias forumietis, mano nuomone yra... # Griežčiausias forumietis, mano nuomone yra... # Kūrybingiausias forumietis, mano nuomone yra...
Po ", mano nuomone yra... " įrašykite forumiečio slapyvardį. Ir dar šiokie tokie priminimai : Jeigu nežinote kokį forumietį priskirti nominacijai , galite palikti tuščią langelį , bet nedaugiau kaip 1 kartą. Už tą patį forumietį GALIMA balsuoti kelis ar daugiau kartų. Balsavimas vyks Liepos 25 - 30 dienomis. ŠEŠTADIENIS PASKUTINĖ DIENA BALSUOTI. Rezultatai bus paskelbti Liepos 31 dieną.
BALSAVIMAS PRADEDAMAS !!!!!!!
Paskutinį kartą redagavo BornThisWayHEY!, Sk. 31 07 2011, 10:14. Redaguota 3 kartus(ų)
# Draugiškiausias forumietis, mano manymu yra...{$mile_revoliution} # Geriausias forumietis, mano manymu yra..Čiubakas. # Daugiausiai padedantis forumui (be administratorių ir moderatorių), mano nuomone yra...Trešnė # Paslaugiausias forumietis, mano nuomone yra...Čiubakas. # Linksmiausias forumietis, mano nuomone yra...Trešnė # Neklaužada forumietis, mano nuomone yra...Tomis # Geriausio žurnalo leidėjas, mano nuomone yra...Trešnė # Geriausios parduotuvės savininkas, mano nuomone yra...BornThisWayHEY! # Nuoširdžiausias forumietis, mano nuomone yra...{$mile_revoliution} # Taisiklingiausias forumietis, mano nuomone yra...Liootas # Griežčiausias forumietis, mano nuomone yra... # Kūrybingiausias forumietis, mano nuomone yra...Trešnė
HighwayLover10 Paslaugiausias Forumietis.
Įspėjimai : Pranešimai : 1148 Amžius : 24 Pingvino vardas : LaimaSucks
Ok Pradedam. # Draugiškiausias forumietis, mano manymu yra... Laima # Geriausias forumietis, mano manymu yra..Liootas (?) # Daugiausiai padedantis forumui (be administratorių ir moderatorių), mano nuomone yra..Bet ką rašau.... Pizza Peng # Paslaugiausias forumietis, mano nuomone yra...Vilius # Linksmiausias forumietis, mano nuomone yra...Trešnė. # Neklaužada forumietis, mano nuomone yra... ????? Ką žinau, gal .... Dobis. xD # Geriausio žurnalo leidėjas, mano nuomone yra...Liootas # Geriausios parduotuvės savininkas, mano nuomone yra...Liootas # Nuoširdžiausias forumietis, mano nuomone yra...No idea. o._.O # Taisiklingiausias forumietis, mano nuomone yra... Gintaryte (?) # Griežčiausias forumietis, mano nuomone yra... (?) Gal..... Emiliux9.... Bet ką.... (???????) # Kūrybingiausias forumietis, mano nuomone yra... Laima....
Paskutinį kartą redagavo Kibartas., Tr. 27 07 2011, 08:03. Redaguota 1 kartą
# Draugiškiausias forumietis, mano manymu yra... Gabi. # Geriausias forumietis, mano manymu yra.. Liootas. # Daugiausiai padedantis forumui (be administratorių ir moderatorių), mano nuomone yra... Trešnė, be abejo. # Paslaugiausias forumietis, mano nuomone yra... Vilius. # Linksmiausias forumietis, mano nuomone yra... Kibartas. # Neklaužada forumietis, mano nuomone yra... Dobis? o.o # Geriausio žurnalo leidėjas, mano nuomone yra... Prieglinas. # Geriausios parduotuvės savininkas, mano nuomone yra... Gabi (ne už pačią parduotuvę, o už jos nuostabų darbą su cash'ų parduotuve ir rangais) # Nuoširdžiausias forumietis, mano nuomone yra... Enrikas >: D # Taisiklingiausias forumietis, mano nuomone yra... Gintarė. # Griežčiausias forumietis, mano nuomone yra... Gintarė. # Kūrybingiausias forumietis, mano nuomone yra...
# Draugiškiausias forumietis, mano manymu yra... Prieglius . : ) # Geriausias forumietis, mano manymu yra.. Gabija . # Daugiausiai padedantis forumui (be administratorių ir moderatorių), mano nuomone yra... Gal ... Algirdas ? : ) # Paslaugiausias forumietis, mano nuomone yra... Vilius. # Linksmiausias forumietis, mano nuomone yra... Kibartas ; D # Neklaužada forumietis, mano nuomone yra... Dobis ... # Geriausio žurnalo leidėjas, mano nuomone yra... Prieglius : ) # Geriausios parduotuvės savininkas, mano nuomone yra... Vilius . # Nuoširdžiausias forumietis, mano nuomone yra... Gintarė . [ nuoširdžiai reiškia nuomonę : ) ] # Taisiklingiausias forumietis, mano nuomone yra... Laima . # Griežčiausias forumietis, mano nuomone yra... Laima : DD # Kūrybingiausias forumietis, mano nuomone yra... Algirdas . Kalbu apie jo kūrybą su cp ir simsais : )
Paskutinį kartą redagavo Trešnė, Sk. 31 07 2011, 09:38. Redaguota 1 kartą
ignas1999 Myliu puflius!
Įspėjimai : Pranešimai : 1108 Amžius : 25 Pingvino vardas : ignutis1,givozauras,
Draugiškiausias forumietis, mano manymu yra...Marija # Geriausias forumietis, mano manymu yra..- # Daugiausiai padedantis forumui (be administratorių ir moderatorių), mano nuomone yra... # Paslaugiausias forumietis, mano nuomone yra...Marija # Linksmiausias forumietis, mano nuomone yra...- # Neklaužada forumietis, mano nuomone yra...Kipras # Geriausio žurnalo leidėjas, mano nuomone yra...Prieglius # Geriausios parduotuvės savininkas, mano nuomone yra...- # Nuoširdžiausias forumietis, mano nuomone yra...- # Taisiklingiausias forumietis, mano nuomone yra...Vilius # Griežčiausias forumietis, mano nuomone yra...- # Kūrybingiausias forumietis, mano nuomone yra... Marija
Temos pavadinimas: Re: Forumiečių Rinkimai 2011 (pirmas pusmetis) Tr. 27 07 2011, 08:46
nu sudalyvausiu ir as # Draugiškiausias forumietis, mano manymu yra trešnė # Geriausias forumietis, mano manymu yra:prieglius # Daugiausiai padedantis forumui (be administratorių ir moderatorių), mano nuomone yra trešnė # Paslaugiausias forumietis, mano nuomone yra # Linksmiausias forumietis, mano nuomone yra ciubakas # Neklaužada forumietis, mano nuomone yra dobis # Geriausio žurnalo leidėjas, mano nuomone yra priegliukas # Geriausios parduotuvės savininkas, mano nuomone yra # Nuoširdžiausias forumietis, mano nuomone yra gabi # Taisiklingiausias forumietis, mano nuomone yra # Griežčiausias forumietis, mano nuomone yra gintare(zinau, kad nusišneku) # Kūrybingiausias forumietis, mano nuomone yra:trešnė
Temos pavadinimas: Re: Forumiečių Rinkimai 2011 (pirmas pusmetis) Tr. 27 07 2011, 10:59
# Draugiškiausias forumietis, mano manymu yra Čiubarka Laimutė. :D # Geriausias forumietis, mano manymu yra... Sunku pasakyti kas yra geriausias...Gal Gabija. :) # Daugiausiai padedantis forumui (be administratorių ir moderatorių), mano nuomone yra Marija. # Paslaugiausias forumietis, mano nuomone yra Gabija. # Linksmiausias forumietis, mano nuomone yra Gintarė. n.n # Neklaužada forumietis, mano nuomone yra legendinis LP. :| # Geriausio žurnalo leidėjas, mano nuomone yra Marijėlė. :D # Geriausios parduotuvės savininkas, mano nuomone NĖRA. Juokauju, tiesiog nežinau. D: # Nuoširdžiausias forumietis, mano nuomone yra viską išsipasakojanti Gintarė. # Taisiklingiausias forumietis, mano nuomone yra ... Turit omeny - labiausiai vesilaikantis taisyklių? Gintarė. # Griežčiausias forumietis, mano nuomone yra Laima. ._. # Kūrybingiausias forumietis, mano nuomone yra Laima. :)
igniukas01 rašo:
ech tingiu balsuot n.n.
Čia kaip tikruose seimo rinkimuose. :D Nebalsuoja, o po to pyksta, kad blogus išrinko. :D :P
Deimantai , jeigu matai jog čia kažkas vyksta , galų gale pasitrink akis kad jau jeigu VYKSTA , reiškia tai yra rimtai apgalvota ir nėra jokios klaidos . Nuo šiol jie vyks kas pusmetį .
HighwayLover10 Paslaugiausias Forumietis.
Įspėjimai : Pranešimai : 1148 Amžius : 24 Pingvino vardas : LaimaSucks