Club Penguin fanų forumas
|
|
| Skundai (2) | |
|
+16Dekstera igniukas01 nokia n73 *Yelly~ Purte ateneartemi Kibartas. ignas1999 Pizza Peng Cipas99 Gintare88 Deimantas Dobis DialSquare. Pamzik Liūtas 20 posters | |
Autorius | Pranešimas |
---|
Svečias Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Skundai (2) Kv. 29 12 2011, 10:00 | |
| - Gintare88 rašo:
- Nesąmonė, tik parašiau, kad prisimenu sugrįžusį žmogų, o jau minusas.
Aš nežinau, gal per kiek laiko prisirinko flood'o ir tau už tai vienas mažas minusas? |
| | | Gintare88 Gintare88
Įspėjimai : Pranešimai : 4497 Amžius : 24 Pingvino vardas : Gintare88. Forumo coinsai : NĖR 8D Forumo cashai : OVER 9000 Taškai : Užsiregistruota : 2009-07-02 Pasiekimo taškai : 208
| Temos pavadinimas: Re: Skundai (2) Kv. 29 12 2011, 10:05 | |
| Nemanau.
Man kartais atrodo, kad Gabiją padaryt admine buvo klaida, nors tik kartais taip manau, bet vis tiek.
IR PAGALIAU MESKIT LAIMĄ IŠ ADMINŲ, nes čia CP foras, o ji nežaidžia Cp ir dar neaktyvi yra... | |
| | | Cipas99 Myliu Sportą.
Įspėjimai : Pranešimai : 936 Forumo coinsai : 488 Forumo cashai : 14 Taškai : Pareigos : Administratorė Užsiregistruota : 2010-08-08 Pasiekimo taškai : 243
| Temos pavadinimas: Re: Skundai (2) Kv. 29 12 2011, 15:44 | |
| Man kartais atrodo ,kodėl tavęs neužbanint...Bet tiktais kartais (:
Flūdą gavai už tai ,kad flūdinai.Tau Katino dienos baigės aš grįžau... Būsiu ypač griežta nes grįžau iš forumo kuriuose nors visi forumiečiai GERBIA Administratorius ir Moderatorius. Tu gavai minusą, minusas nieko tau nedaro.Tai nekelk muilo operų : D
~Diskusija baigta :) ~ | |
Įspėjimai : Pranešimai : 4497 Amžius : 24 Pingvino vardas : Gintare88. Forumo coinsai : NĖR 8D Forumo cashai : OVER 9000 Taškai : Užsiregistruota : 2009-07-02 Pasiekimo taškai : 208
| Temos pavadinimas: Re: Skundai (2) Pen. 30 12 2011, 21:20 | |
| Dar kai ką pridurčiau, bet nenoriu pratęsti ginčo. :)
Skundas Nr. 2:
Galėčiau tvirtai prisiekt, kad dar tą dieną kai Gabija uždėjo man minusą temoje Sveiki!! aš mačiau, kad pas ją buvo 2 įspėjimai, tikrai, ta lentelė tikrai buvo pas ją uždėta, o dabar pas ją nulis įspėjimų. Aš puikiai pamenu, kaip vos vos susierzinau ir pagalvojau, aha, ne tokia ji ir dora, turi jau 2 įspėjimus. :D Bet tai aš rimtai mačiau ir truputį nepagauna kampo, kaip taip gali būt. | |
| | | Svečias Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Skundai (2) Pen. 30 12 2011, 21:40 | |
| - Gintare88 rašo:
- Dar kai ką pridurčiau, bet nenoriu pratęsti ginčo. :)
Skundas Nr. 2:
Galėčiau tvirtai prisiekt, kad dar tą dieną kai Gabija uždėjo man minusą temoje Sveiki!! aš mačiau, kad pas ją buvo 2 įspėjimai, tikrai, ta lentelė tikrai buvo pas ją uždėta, o dabar pas ją nulis įspėjimų. Aš puikiai pamenu, kaip vos vos susierzinau ir pagalvojau, aha, ne tokia ji ir dora, turi jau 2 įspėjimus. :D Bet tai aš rimtai mačiau ir truputį nepagauna kampo, kaip taip gali būt. Kalėdų proga įspėjimai visiems nuimti(neskaitant užbanintų narių.) |
| | | Deimantas Administratorius
Įspėjimai : Pranešimai : 3600 Amžius : 27 Pingvino vardas : Deima1 Forumo coinsai : 213 Forumo cashai : 10 Taškai : Pareigos : Administratorius. Užsiregistruota : 2008-04-22 Pasiekimo taškai : 2563
| Temos pavadinimas: Re: Skundai (2) Št. 31 12 2011, 08:24 | |
| Forume yra tokia tradicija per didžiąsias šventes nuimti visiems įspėjimus. Tačiau nesidžiaukit, nes vėl galit jų užsidirbti, jei nesilaikysite taisyklių :) | |
| Temos pavadinimas: Re: Skundai (2) Sk. 01 01 2012, 11:53 | |
| A, aišku. Sorry tada. Žinojau, bet pamiršau. | |
| | | Svečias Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Skundai (2) Kv. 19 01 2012, 14:15 | |
| Labas dar kartą. Blogai aš čia darau laužydama savo principus ir lįsdama čion per bibliotekos kompiuterį. :/ Prašau mane ištrinti arba už'ban'inti dar kokiems meteliams - dvejiems. Visgi, mano pačios sau primestas ban'as trunka tik iki mano 15 gimtadieno. O jam velniokiškai artėjant aš visai nesiruošiu grįžti. Taigi, pakartosiu, mano šiknos čia daugiau nebus, galbūt dėl to, kad nenoriu prisirišti, galbūt dėl to, kad reikia, po peklų, išmokti gyventi ir be kompiuterio... Ir kam rūpi? Tiesiog, žinokitės, kad šitie mano dramų (o juk galima taip įvardyti?) faisko visai ne dėl to, kad "iš visko išaugama"... Man buvo ir visada bus nulis ant mano amžiaus ir aš nežadu suaugti. O ir peklan visas šitas nesąmones!
Life is the cabaret! VODKA & PARSLEY, INSANE Bronius.
P.S. Ė nu, prašyčiau manęs jokiuose rinkimuose nebeminėti, čia yra daug labiau nusipelniusių nei aš. |
| | | Svečias Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Skundai (2) Pir. 23 01 2012, 21:20 | |
| Garbė Torui ir jo kūjui, saliutas jums ir ačiū už greitą reakciją! Supykt ar ką? ._. Nu žodžiu, norėjau pastebėti, kad užbanintumėt MANO, o ne bibliotekos IP. Ba paskui verks visi.
P.S. Kokie černobylio sajanai kūrė stilių? Nežinau ką jūs padarėt forumui, bet po tokio stiliaus ir košmarus sapnuot galima :/ Atsiprašau, jeigu kam ką tik sužeidžiau širdį. <:
|
| | | Deimantas Administratorius
Įspėjimai : Pranešimai : 3600 Amžius : 27 Pingvino vardas : Deima1 Forumo coinsai : 213 Forumo cashai : 10 Taškai : Pareigos : Administratorius. Užsiregistruota : 2008-04-22 Pasiekimo taškai : 2563
| Temos pavadinimas: Re: Skundai (2) Antr. 24 01 2012, 12:44 | |
| Kodėl turėčiau užblokuoti tave? Tiesiog pamiršk forumą ir nesilankyk :) Negi būtinai turiu užblokuoti? Arba pasikeisk slaptažodį į tokį, kad neprisimintum. Juk tavęs lankytis forume niekas neverčia. | |
| | | Trešnė Linksmiausias forumietis
Įspėjimai : Pranešimai : 499 Amžius : 26 Pingvino vardas : VOTkaaaa! Forumo coinsai : 121 Forumo cashai : 2 Taškai : Užsiregistruota : 2011-03-13 Pasiekimo taškai : 156
| Temos pavadinimas: Re: Skundai (2) Antr. 24 01 2012, 12:54 | |
| Laima , išdygsti čia iš niekur nieko , ir eilinį kartą skelbi savo ( lllliitaaanijasss : ) kad tave užblokuoti , ištrinti , kaip tau čia blogai ir ant kiek ilgai tu čia dar nežadi kelti savo snukelio . Tarytum norėdama kokiu tai būdu atkreipti į save dėmesį . Gerai , mes supratom , bet gal jau užtenka ?
Ir tiesa , atsirandi čia iš balažin kur , tai būk tokia maloni ir nesikabinėk prie tokių dalykų kaip forumo stilius . Tikrai ne tau , kaip iš forumo išėjusiai ( ir nežinia ką čia veikiančiai ) narei reikia komentuoti tokius dalykus . | |
| Temos pavadinimas: Re: Skundai (2) Antr. 24 01 2012, 15:27 | |
| - Trešnė rašo:
- Laima , išdygsti čia iš niekur nieko , ir eilinį kartą skelbi savo ( lllliitaaanijasss : ) kad tave užblokuoti , ištrinti , kaip tau čia blogai ir ant kiek ilgai tu čia dar nežadi kelti savo snukelio . Tarytum norėdama kokiu tai būdu atkreipti į save dėmesį . Gerai , mes supratom , bet gal jau užtenka ?
Ir tiesa , atsirandi čia iš balažin kur , tai būk tokia maloni ir nesikabinėk prie tokių dalykų kaip forumo stilius . Tikrai ne tau , kaip iš forumo išėjusiai ( ir nežinia ką čia veikiančiai ) narei reikia komentuoti tokius dalykus . Snowball: Nefloodink Cipas99: Sveikinu gavai dar vieną - :) | |
| Temos pavadinimas: Re: Skundai (2) Sk. 25 03 2012, 14:40 | |
| | |
| | | Sponsored content
| Temos pavadinimas: Re: Skundai (2) | |
| |
| | | | Skundai (2) | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume
| |
| |
| |
|